Worek lniany na bagietkę (100% polski len)

$40

Worek lniany na pieczywo. Wykonany w 100% z polskiego lnu

wymiary: ok.  64 cm x  14 cm 

2 w magazynie

  • Check Mark Estimated Delivery : Up to 4 business days
  • Check Mark Free Shipping & Returns : On all orders over $200
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • Discover Card
  • PayPal
  • Apple Pay
Guaranteed Safe And Secure Checkout

Worek lniany na bagietkę. Wykonany w 100% z polskiego lnu

wymiary: ok.   64 cm x 14 cm 

Worek szyty przez Matkę Anię z wielką starannością i dokładnością. Podwójnie zszywany, będzie służył  przez długie lata. Wyposażony w sznureczek do łatwego i szybkiego zamykania. Uszyty z 100% lnu, pochodzącego z Polski, dzięki temu jego ślad węglowy jest zdecydowanie mniejszy,  w porównaniu z tkaniną importowaną.

Ile worek pomieści bagietek? :

  • 1 bardzo grubą,
  • 2 średniej wielkości,

Jeżeli zdarza Wam się trzymać pieczywo przez kilka dni to zdecydowanie taki worek jest dla Was. Różnica w jego smaku i zapachu, w porównaniu z tym przechowywanym w chlebaku, worku plastikowym, czy torebce ze sklepu jest olbrzymia!

Jak najlepiej przechować pieczywo, by było nadal świeże i nie zmieniło swojego zapachu? Odpowiedź jest prosta i znana od wielu pokoleń – LEN. Len zapewnia odpowiedną cyrkulację powietrza oraz chroni pieczywo przed pleśnieniem.

UWAGA: Potrzebujesz innego wymiaru worka? Żaden problem – napisz do nas, my zrobimy go na wymiar! 🙂 

Pielęgnacja: 

  • pranie do 40 °C, prasowanie do 200 °C (najlepiej nie prasować – oszczędzimy czas i energię 🙂 ), nie chlorować, nie suszyć mechanicznie.

Skład: 

  • tkanina: 100% len polski,
  • metka: 100% surówka bawełniana,
  • sznurek bawełniany: 100% z bawełny z recyklingu,
  • nici: bawełniane lub z odzysku.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Worek lniany na bagietkę (100% polski len)”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *